Tjooo

Jag jobbar, 8 timmar om dagen, fem dagar i veckan, 4,5 vecka i månaden. Jag är en Svensson, förutom att jag inte har en man och inga barn och ingen villa och ingen volvo. Helt ärligt. Jag trivs bra med att jobba, struktur i livet. De senaste halvåret har jag ju tagit det rätt så lugnt, för lugnt.

Idag är jag extremt trött eftersom det är måndag och eftersom jag har ont i huvudet
Nu orkar jag inte skriva mer.
Imorgon hoppas jag på att må bättre.

Kram!

Hur en norrlänning söker jobb!

Joppansökan !!

Till OK i Jukkasjärvi

Tå ja såk i annons att ni sökte pensinmacksföreståndare. Dänkte Ja joppet är mitt.
Ja har pra meriter sen titikare, nu räknar ja tom.

1. Folkskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6 å halva suan.
2. Joppet: Ja har inte joppat på pensinmack förut men ja har dankat mikke met pilen

NU JA UNDRA? Lönen, met mina meriter grävs en hök lön ganse 40000:-/mån
Och sänstebil kräver ja samma som sefen. Ja dror nämliken på
jämlikhet.

Ja har kått många kurser, nu ja räkna tom.
1. Säljkurs halva veckan.
2. ABF-kurs lär dig pela gitarr för nupörjare
3. Konkurs. De va en konsti kurs.
4. Datautpildning.

Ja ser fram att få åka på mer kurser helst Tammerfors, där är Pra drag.
Hoppas ni kan pestämma snappt stämplingen tar snart slut.
Dveka ej , nästa vecka har ja säkert nutt jopp.

Grekiskt

Idag var jag, A och M på second hand butiken Humana i Lund. En riktigt bra second-hand! I butiken hittade jag den här vackra grekiska klänningen. Vet inte riktigt när jag ska använda den men jag tyckte bara att den var fantastiskt fin.


Fotboll och fest

Helgen bestod i att kolla fotboll. Tråkigt nog vann ju inte Sverige :( Men vi fortsatte festa ändå! Ölspelet som bjöd på slaktaren, armhävningar och armbrytning. Efter det kom det lite fler som var partysugna. Och kvällens förfest slutade i dans till Sandstorm. Vi fortsatte sedan till Stortorget där det bjöds på mer dans. En helt okej kväll, men jag saknar Malmö.

Idag har jag tagit mig i kragen och ringt upp en hudläkare, nu ska finnarna bort. Jag har först med diverse metoder men det verkar som jag blivit immun. Men men nu har jag en tid augusti! Fick även ett samtal idag angående sommarjobbet. De var inte riktigt säkra på när jag skulle komma, jag har varit inställd på torsdag hela tiden men A-L tyckte det var betydligt bättre om jag redan kom imorgon. Men nej imorgon har jag bokat upp mig så jag börjar på onsdag. Detta betyder att jag bara är ledig två dagar till. Lite surt men jag får tänka på att jag faktiskt behöver den där extra dagen i plånboken. Så det är bara att njuta av den sista ledigheten för den här sommaren!

Här får ni lite bilder från helgens festligheter!



1-2

Det var visst omvänt men det var helt klart en bra match. Nu tar vi Ryssland!

En känsla

Nu måste jag prata lite fotboll, jag kan ju iofs inte så värst mycket om det men spekulera kan man väl? Jag tror absolut att Sverige kommer vinna, 2-1. Det blir spännande. Klockan 18.00 sitter jag som fastklistrad framför tv:n såsom så många andra!

Kram!

Mammas gamla skivor...

är något jag kan sitta med i timmar. Nu har jag blivit alldeles såld på Blondie och speciellt den här låten!




Hej

Det var ett par dagar sen sist... livet står ganska så stilla och jag har tappat lusten till att blogga. Kanske är det för att jag är hemma i Lund, kanske är det för att jag inte haft något vettigt att skriva, kanske är det för att jag helt enkelt vet att två av mina läsare numera är långt borta. Ta det som en komplimang Anna panna och Änders :P

Vad har då hänt?

Jag har varit på studentfest, druckit mig alldeles för mycket. Vinglas efter vinglas, till sist så blev jag alldeles berusad. Så torsdagen bestod i att sova och äta. Därefter fick jag pallra mig in till stan och träffa Zandra från klassen. En fika och en glass och prat om framtiden. Idag var jag på shoppingrunda och inhandlade en kjol och ett linne som jag ska ha imorgon. Ni får se bilder på söndag. Super fint!

Idag blir det jag och vinflaskan, ska titta lite film och vila upp mig. Imorgon blir det fotboll och twisterdrinkar.

Kram!

Ute på loppisrunda

Idag åkte jag till en loppis utanför stan men tyvärr hade dom inte allt för mycket att erbjuda. En fin väska för 45kr hittade jag i alla fall och ett trähalsband för 10kr. Igår fyndade jag även en fin sjal från Indiska för 79kr.


Malmö

Igår var jag besökte Malmö efter några månader. Mycket har hänt, Malmös entré ser helt annorlunda ut nu när det nya köpcentret kommit upp. Färdigt är det ju inte än men helt klart credit till Malmö som snyggar till sig lite. Träffade Kristin en stund, kauffe och kaga och skvaller.

Var hos Celona en stund. Det är andra sommaren utan henne. Jag vet att hon är med oss hela tiden, att hon tittar ner på oss och att hon väntar på oss.

Lite uppdatering från södern

Dagarna går fort och det har varit ganka intensivt , nu börjar det återgå till det normala igen. Idag blev det andra strand-dagen, tog det ganska lugnt i fredags men idag blev det för mycket av det goda. Ryggen svider. Jag har smörjt in mig men tyvärr är det alltid samma sak innan första brännan lagt sig.

I fredags var jag på Petes examensfest, mycket mycket trevligt. Tack Pete!

igår var det bakisdag, vaknade upp i Ängelholm och sedan bar det av hem för att träffa Mashita, var ute och åt gooo mat och hade trevligt. Känns bra att vara tillbaka i Lund, just den här tiden är härlig. Nu blir det en biltur till Malmö och hälsa på Celona och sen en fika med Kristin.

Hoppas ni mår bra!


Aj aj

I Lund

16 timmar och sisådär 14 timmar försent så får ni nu veta att jag är i Lund. Det var ingen rolig tågresa, halva tiden gick bra men sen ville man bara komma fram. Kom till Lund vid 6.30. Väl hemma vara allt precis som vanlig, katten gömde sig i tron av att hon nu skulle behöva åka bil till Malmö. Hon gör alltid så när hon är hos mamma. Så allt var precis som det skulle. Stupade och vaknade vid tolv, snabbt in i duschen på med kläder och smink sen bar det av till gamla klasskompisars examen. Därefter en runda på stan för att inhandla en present. På stan kom de första skavsåren för i år, blodet i princip sprutade. Mamma fick snabbt komma till undsättning, sen bar det av till en studentfest. Nu är jag hemma och kan ta det lite lugnt. Imorron blir det också en stressig dag, stranden sen åker jag till Ängelholm på Petes examensfest. It's going to be a party! Ni kommer nog inte höra av mig på ett par dagar, stress är vad som står som nummer ett på min lista nu.


Kram!

Här kommer lite bilder från min resa genom Sverige.


Hejdå Umeå!

Snart sitter jag på bussen på väg ner mot Skåneland. ja det blir ju inte en hel bussresa men i alla falla ner till Sundsvall där sedan x2000 tar mig till Stockholm. Och sist men inte minst så blir det nattåget mot Skånelandet. 6.30 beräknas jag framme i Lund. Dock hoppas jag på en liten försening så jag kan få se skymten av min kära vän Bole, som tar tåget till Köpenhamn 7.17. Vi får se, tågen mellan Stockholm och Malmö brukar ha en tendens att vara sena. Nä nu är det bara upp och göra sista nyttan i Umeå. Lämna böcker och säga hejdå till I. Får se om vi kan få en liten uppdatering på tåget till Stockholm sen.

Puss!


En rädsla

Jag har en rädsla i livet. Och den rädslan förvärras hela tiden. Jag är helt enkelt rädd för att bli gammal och grå ensam.

Klänningar

Jag har ett stort problem när jag handlar kläder som finns i flera färger. Ganska ofta köper jag båda två. Den här klänningen fanns dock i fyra olika färger. Jag prövade som tur var bara två färger och men kunde ändå inte bestämma mig vilken av dom jag skulle köpa. Så det blev båda. Egentligen var det meningen att jag skulle köpa en present till Anna panna men så såg jag klänningarna och ja tyvärr kunde jag inte låta bli....

Dessutom är 98 SEK ett ganska bra pris, nästan gratis... från H&M!

 

Grattis!


Vad är skillnaden mellan en tandläkare och en socionom?

Jo det handlar om studietiden...

Så här ser det ut för tandläkaren




Och så här ser det ut för socionomen



Vem tror ni lider av en enorm stress?

Min kusin

Tycker jag är en av världens vackraste tjejer.


vet ni?

Har ni någon haft bultande i ert öra? Jag har haft det ett flertal gånger och så fort något smäller eller är högljudt så börjar det där bultandet igen. Det känns lite som om någon knackar mig i örat. Och det är bara i det vänstra örat Vet ni vad det kan vara? Är det något tinnituss liknande?

2 baroner senare...

Forfarande har det inte hänt så mycket... inget plugg idag heller. Istället har jag telefonerat, msn:at, telefonerat, ätit tunasallad och sist men inte minst ätit två Baron-choklader... Anna detta är helt och hållet ditt fel, Baron my (new) ass.

I morse fick jag ett sms av en kollega som skrev; U left but forgot to say goodbye, hockeygirl. Himlans sött tycker jag, för det första att han ser mig som en hockeytjej?! Jag är ju verkligen ingen sportfantast men hockey har jag lärt mig. Det andra är att han blev lite lissen när han trodde jag hade åkt... vilket är väldigt postivt eftersom jag kommer tillbaka. Och då då ska fanemej bli hockeytjej av mig for real!

En annan sak som jag även fått mig ett gott skratt åt är Ylvas kommentar; FÖRINTA ALKOHOLEN!
YLVA! Om jag hade makten så skulle jag göra det, jag skulle inte ens tveka!



Kommer du ihåg?

Året var 2002 och det var absolut en av de absolut roligaste somrar jag kommer ihåg. Sommaren började med en första utlandsresa tillsammans med tre helt underbara vänner. Aiya Napa och Cypern fick stå ut med oss i en veckas tid. Vi har till och med förevigat the moment med varsin tatuering, en av de absolut dåligaste tatueringar som finns men kanske också med de bästa minnena. Sommaren fortsatte med festligheter och tre veckor boende hemma hos mig där vi var med om både det ena och andra. Nu ska jag snart hem igen och hoppas verkligen på en super duper härlig sommar.


Sol och tenta

Jag har två val eller rättare sagt jag har några val att göra.

1. Plugga inomhus, hitta en intressant artikel om ledarskap på nätet, analysera den och sedan skriva ner alltihop!
2. Plugga utomhus, läsa en tråkig bok om hur man anlyserar en text och sedan gå in och plugga.
3. Gå till biblioteket och hitta en artikel om ledarskap, ta med denna hem och sedan sätta mig ute och plugga.

Hur ska min dag se ut?

RSS 2.0