Kräksjuka

Finns det en mildare variant av kräksjukan?

Om det finns hur mild kan det vara?

För jag har nog en väldigt mild variant av den fruktade kräksjukan.

Kräksjuka

Finns det en mildare variant av kräksjukan?

Om det finns hur mild kan det vara?

För jag har nog en väldigt mild variant av den fruktade kräksjukan.

Vemod och glädje

Vemodet, ja det vet ni redan. Jag ska snart lämna älskade Umeå och en av världens bästa tjejer. Igår gjorde  finaste Anna Panna ett kollage som fick mig att fälla ett par tårar. Kommer verkligen sakna dig vännen min. Men vi är sådär bra, att man kan höras och bo en massa mil ifrån varandra men ändå alltid veta att vi finns där för varandra. Och det, det är det allra bästa. Dessutom så ska du inte tro att bara för att jag är i Skåne så är Nicki och Polly trygga :P

Glädjen är att min fina lilla Ylva snart kommer hem till Sverige, bara för ett tag, tyvärr. Men det bästa är att hon är hemma i Skåne när jag kommer. Min första vecka hemma i Skåne kommer därför inte kännas så vemodig som jag hade trott. Ett år, det är lång tid att vara ifrån varandra och att inte kunna ringa för att inte bli rånad (kostar sjukt mycket pengar att ringa till Italien).

Aj aj

Jag är svullen, väldigt svullen i ansiktet. Det känns som när man har solat alldeles för mycket. Typ som när man bränt sig. Detta måste gå över tills imorgon altenativt lördag. Det måste det, det bara måste det.

Hahaha vill man vara fin får man lida pin.

Just nu känner jag mig som en nybotoxad kvinna. Spännande.

Slipningen avklarad

Det gick bra med slipning. Väldigt bra. Det gjorde inte ont. Inte om man jämför med dom andra grejerna hudterapeuten gjorde på mig (portömning!). Slipningen kändes ungefär som om man dammsugade ansiktet. Eller som om någon borstade huden. Fast nu gör det lite ont, eller det svider i ansiktet. Ska bli spännande å se imorgon när det värsta lagt sig och när jag inte har ett lager puder på mig. Enligt hudterapeuten så är det helt okej att pudra i.d's mineralpuder eftersom detta är bra för huden, det innehåller nämligen Zink, som har en läkande effekt och dessutom täpper det inte igen porerna :) Så nu har jag lärt mig det. Tur att jag har ett i.d puder då.

Funderar faktiskt på att gå på en till behandling innan jag åker till Skåne.

Lite nervigt

Imorgon ska jag iväg på den där efterlängtade slipningen. Är väldigt nervös. Tänk om det gör ont? Tänk om det blir värre? Tänk om allt går så himla fel? Nervigt.

Imorgon ska även jag och A-K till busstationen med min spegel. det är också lite nervigt. Det är nämligen ganska halt ute. Och vad händer om spegeln krossas? Jo, 7 års olycka väntar.

Wish me luck! För går spegeln sönder så kommer nog inte min slipning gå så bra.

Finito

Du har alldeles rätt Evelina, det var dålig uppdatering här. Så det är väl bäst om jag skriver en rad eller två, De senaste dagarna har bestått i plugg, hade en terminsuppgift att lämna in och ett seminarium att förbereda mig för, men nu är det över. Det gick bra, hoppas jag. Det kändes bra i alla fall.

Idag sitter jag här med träningsvärk, men är grymt sugen på Bodybalance idag. Så det blir nog det. Har kommit in i ett bra flyt så då gäller det att hålla på det så länge det går. Se där, det blev mer än två rader :)

Här får ni en fin låt att lyssna på som säger väldigt mycket;


Väntans tider

Sitter här ute med Glommers och Anton. Vi väntar på att Grey's ska börja. Glommers är grymt sugen på något gott, han väntar på Evelinas chokladbollar ;) Jag däremot är också sugen på något. Men vad vet jag inte. Jag har väl berättat om mitt nya liv. Träning på hög nivå. Godis? Nej. Ska jag säga som krängde en Nutella igår. Hmmm

Imorgon blir det två träningspass för mig. Först ska jag på Aqua Power sen blir det Bodybalance. Hör och häpnas, Glommers ska med mig.

Inte långt och inte roligt.

Usch mina tankar snurrar just nu kring min flytt. Jag vill inte hem till Skåne. Jag vill verkligen inte hem till Skåne. Kan inte tiden bara gå bakåt sisådär ett år. Förväntansfull och nyfiken på staden jag besökt en gång när jag var fem år. Malmö är ju inte direkt roligt. Nej det tycker jag verkligen inte. Eller jo det är klart att Malmö är bra. Men är det lika bra som Norrland?

Jag trivs verkligen här. Men är det kanske som man säger.

Bättre att gå hem medan man har kul.

Ny vecka, nya tag.

I fredags blev det bastu time för tjejerna i korren. Riktigt härligt. Detta för att värma upp inför lördagen. Lördagen som var bättre än bäst. Det började med att vi gick upp några våningar och drack vin. Därefter så begav vi oss till Shape up. Som bjöd på dans och dessutom en av de allra finaste jag träffat. Jag är down. Riktigt down.

Helgen är i alla fall över nu och snart även min tid här i Umeå. Det är sorgligt, väldigt sorgligt. Jag tror faktiskt jag kommer hamna här uppe igen. Vi får se vad framtiden har att erbjuda.


RSS 2.0