Yes!

Nu är veckan som BA över. Det är ganska påfrestande att vara tillgänglig hela tiden. I längden hade jag nog gått in i väggen. Men som sagt lite kuligt har det ju också varit. Nu är det i alla fall helg. Egentligen skulle jag varit på konsert idag men tyvärr blev dragplåstret sjuk. Det vill säga Kleerup. Tråkigt. Men i och med detta fick jag lite tid över, till betydligt viktigare grejer. Såsom att plugga. För det har jag helt glömt bort under veckan. Nu ska jag ner i tvättstugan.

Tooodiloo

I-lands problem.

Jag hittade två bedårande klänningar idag. Vilken av dom jag ska behålla vet jag inte. Aja jag har en vecka på mig. Lördagen får bestämma. Det är nämligen så att den där jättefina klänningen från Lovelabel inte fanns kvar. Så istället för ett paket på posten fick jag ett brev om att min klänning inte skulle komma. Besvikelse.

Annars har min dag bestått utav jobb. Det är knepigt det där med BA. Men ganska roligt också. Speciellt när det går bra. Nu ska jag sova så sött som jag bara kan.

Prosit!

Bruce

Bruce är en fisk. En fisk som bor på kontoret, J's kontor. J är BA. Så det är J jag vikarierar för. I och med att jag vikarierar för J så ska jag sköta hans dagliga sysslor. Såsom att mata Bruce samt se till så att Bruce får syretabletter. När jag kom till jobbet igår så tittade jag ner i Bruce's skål. Skålen var grumlig, väldigt grumlig. Bruce låg på botten, upp och ner. Bruce var död. Jag hade ansvaret för Bruce. Förra veckan hade L ansvaret. Så jag gick ut och meddelade mina kollegor att Bruce hade dött.

Alla vet vad Bruce har för betydelse för J. Så kollegorna gick in för att se Bruce. Då ja då helt plötsligt så rörde han sig. Han började simma. Bruce levde. Förstå att jag blev glad. L blev också glad. L berättade att han under förra veckan oroat sig för Bruce och även att han tänkt beskylla mig ifall Bruce dog. Tur är ju att jag är en djurvän nr 1. Jag bytade Bruce's vatten, såg till att han fick sina syretabletter och gav honom mat.

Idag när jag kom till jobbet mådde Bruce prima.


Måndag.

Insåg att jag nog skulle hoppa det där med träningen idag. Jag sparar mig tills imorgon. Förhoppningsvis.

Har jobbat tre timmar idag, fy vad mycket man ska tänka på när man är BA. Och då är jag ändå BA på en väldigt lugn vecka. Ikväll ska jag slå mig ner med en bok och försöka att vara duktig. Förresten så är det nog inte så konstigt att jag går och blir sjuk från och till. Det är för fan minusgrader i rummet mitt. Och då har jag ändå tejpat för alla ventiler.


Är inte riktigt på humör idag.


Open up.

Om du bara hade öppnat ögonen. Så kanske, kanske det skulle finnas en liten, liten chans till att det blev något bra.




Så ser det ut.

Sitter på mitt kära jobb. Har fått lite ont i halsen. Igen. Förstår inte vad det är med mig och min hals. Vi är väl helt enkelt inte skapade för varandra. När jag mår toppen och vill hitta på en massa skoj som att träna. Då, ja då vill inte halsen det. Men jag skiter faktiskt i min hals den här gången för mitt mål är att bli fit innan jul. So screw you throat!


Fint!


Ojoj.

Sitter på jobbet och göttar mig. Det lugnt. Ganska skönt eftersom jag inte enbart är receptionist idag utan också bemanningsansvarig även kallat BA. Jag känner en inre stress. För mycket ansvar, för mycket frågor och alldeles för stressigt. Kanske är det för att det bara är andra gången som jag är BA. När man väl kommer in i det tror jag defintivt att det är kul. Men just nu känner jag mig bara nervös. Hoppas ingen blir sjuk. Hoppas det finns tillräckligt med personal. Hoppas inte jag behöver jobba mer än 8 timmar idag.

Hoppas!

Hockey.

Det är dags. Ikväll ska jag på min allra första hockeymatch. Ikväll ska Umeå spela mot Malmö. Jag hejar på Malmö. Det finns inget annat.

Give me a sign.

Sitter här framför min bästa vän. Datorn. Framförallt för att det är här musiken finns. (King). Sist men inte minst msn.

Jag kanske skulle ta och uppdatera er lite igen. Lite sug efter bloggen verkar det finnas trots allt. Jag kan nu meddela er att lägenheten i Malmö är min. Bara min. Från 1 januari. Och jag har redan börjat planera inredningen. Först och främst ska det målas, min händiga och kreativa sida ska få blomstra. Funderar på en alldeles egen Buddha i sovalkoven. Kanske inte min alldeles egna men på mitt sätt. Nu vill jag gärna ha tips på vilken färg sovalkoven ska ha. Gärna något färgstarkt men med lite myskänsla. Tips?

Min nedersta granne.

Jag avskyr min granne. Jag avskyr hans/hennes jävla musik. Nog med att han/hon har dålig musiksmak, han/hon spelar dessutom samma låtar om och om. Han/Hon har inget liv. 24 timmar om dygnet hör jag den jävla skit musiken. När sover människan egentligen? Tur att jag flyttar om en månad.

PS. Jag är egentligen ingen gnällkärring men i och med att jag sover så dåligt som jag gör nu så har jag nog rätt att gnälla.

Gäsp.

I natt har jag sovit dåligt. För det första låg jag och grubblade på lägenheterna i Malmö. Jag gick tills sängs vid 01.00 och sen grubblades det i en timma. Så somnade jag eller ja ni vet sådär man rycker till. Precis när man håller på att somna. Mitt ryck var värre än vanligt och jag blev helt plötsligt super pigg. Jaha klockan stod på 02.34 när jag bestämde mig för att sätta på datorn. I samband med att jag satte på datorn så satte även min granne på sin "shake that ass"-musik. Jag hör dörrar öppnas i korridoren, jag hör opera spelas och så klart "shake that ass". Inser efter en stund att jag faktiskt är trött. Stänger av datorn. Lägger mig i sängen. Och glor rakt upp i taket. "Shake that ass you mothafucker", "Fuck you", "hands in tha air", "fuck you bitch", "word up". Jag måste ha somnat runt 04.

Fy Lina

Du har verkligen övergivit din blogg. Senast igår så påpekade en god vän till mig att jag inte skrivit så mycket den senaste tiden. Fy på dig Lina.

Helt ärligt har jag tappat suget. Jag har inget behov av min blogg, inte just nu i alla fall.

Men ni där ute som läser den, för er enbart er skull så ska jag skriva några rader om vad som händer i mitt liv just nu.

Jag har fått två lägenheter i Malmö och måste därför göra ett val mellan dessa. Jag har lite svårigheter att sätta mig ner å plugga. Ingen lust. Jag ska jobba ganska mycket framöver, vilket inte direkt gynnar min skolgång. Men jag är girig. Jag har helt tappat min träning. Jag har blivit beroende av spelsidan King (akta er!).

Förhoppningsvis så är saker och ting det normala igen. Vad nu det är?

RSS 2.0