Shiiit pommes frites

Mitt vanliga uttryck när något gått lite fel. Igår var jag på spanskan å vad gör jag...jo jag slänger ur världens kommentar om att längst bak i klassrummet kan man göra mycket utan någon ser...till helt fel person. Galen skånebrud på upptåg, det här bådar inte gott! Jag menade det faktiskt inte så men det kom liksom ut helt fel...

Jaja idag var jag på distanskursen å jag känner mig som en utomjording... alla arbetar med funktionshindrade å jag? Ja, vad gör jag? Jag har läst LSS-lagen men kommer inte ihåg ett skvatt... detta blir den största 7.5 poängs kursen jag läst i mitt liv. Det ska i alla fall bli intressant och jag kommer med all säkerhet lära mig mycket!

Jag har också varit duktig å tränat idag OCH det bästa av allt är att jag varit helt å hållet rökfri i två veckor nu, inte ett bloss å då har jag ändå varit ute i svängarna! Jag måste säga att jag känner mig otroligt duktig!

Nä nu är det plugg som gäller! Sweet dreams!

Förlåt...

...för mina stavfel, jag ska ta en kurs i svenska med...

Har precis kommit hem från Sirpa, vi har tittat på Let's dance och ätit för mycket godis. Lina mår ganska dåligt nu. Vi har planerat lite, det var nämligen så att Sirpa vill åka skidor och frågade MIG om jag åkte. Jag svarade snällt att jag aldrig stått på ett par skidor, dock ljög jag... jag har ju åkt långskidor... fast det var inte riktigt det Sirpa var ute efter. I alla fall så har vi nu bestämt oss för en liten skidresa. Lina ska alltså slå sig själv sönder och samman fysiskt och... psykiskt. Ja alltså Lina ska ställa sig i en skidbacke för första gången i sitt liv. Hur det kommer å gå vet ingen men jag vet i alla fall att det ska bli himlans kul å se. Så nu ska jag sova och försöka köra lite mental träning inför den framtida skidresan...

På riktigt!

Kiruna är nu precis vad det varit för mig innan. Helt och hållet! Jag gillar verkligen Kiruna, jag trivs bra men blir lätt uttråkad. Det är jag nu! Grymt jävla uttråkad och så har jag inte känt på länge. Så detta betyder med andra ord att jag är riktigt över det hela. Kiruna är nu återigen min viloplats där man får tid att tänka. Ibland får man för mycket tid, det har jag fått. På söndag bär det av hem till Umeå, hem till träningen, spanskan och det nya jobbet. Då kommer jag inte ha någon tid att tänka så kanske ska jag ta vara på det här tillfället?

.. det som en gång brunnit har nu försvunnit...


Dagens

Idag har jag varit på "stan" med min kär lilla kusin Malin. Malin är iofs inte så liten längre, fyller 17 år i år. Och jag fyller 24. När jag var mindre så hade jag min 24-årsdag planerad. Jag skulle ha mitt första barn, leva lyckligt tillsammans med mannen i mitt liv. Jo så var det tänkt. Dom tankarna finns inte längre. Det är ingest negativt, trivs ganska bra med mitt liv. Jag har snart en utbildnng, ja jag bestämmer själv när jag vill ha den. Jag är singel och trivs bra med det, klart man kan sakna att ha någon ibland men för det mesta är det ganska så skönt. Jag kan göra precis vad jag vill, flytta rundor utan att behöva bekymra mig. Så jag kommer nog vara singel ett tag till.

Jag och Malin var i alla fall och fikade sen gick vi igenom "stan" på 10 sek, vi tog tom en längre runda för att få tiden att gå. Efter att ha spenderat tid med henne träffade jag Sirpa. Vi tog också en fika och sen en promenad i "stan".

ikväll blir det lugnt, ingenting spännande så långt ögat kan nå!

Kiruna

Ja, då sitter man alltså på tåget till Kiruna! Ska hälsa på min mormor och morfar och träffa mina vänner! Ska bli skönt som bara den... dessutom är jag lite sjuk så då passar det sig ännu bättre å komma upp å bli lite ompysslad för vem gör inte det bäst om min lilla mormor.

Igår hade jag spanska, det var en givande lektion där vi fick gå runt å prata med varandra, hälsningsfraser m.m. men det roligaste av allt var att en grabb satte sig brevid mg på lektionen, det visade sig sen att han också har planer på att åka till Sydamerika. Han var mycket trevlig Så trevlig att han bjöd mig på en fest som jag fick tacka nej till eftersom jag nu är på väg mot Kiruna och planerar att stanna där över helgen... då festen ska vara. Tråkigt tråkigt får hoppas det kommer fler tillfällen.  Nä nu dör snart sändingen här! Adjö!

Update update

Jaha så dålig har jag alltså blivit på att skriva i min blogg....men nu är det så att min kära vän Anna som är en riktigt bloggare fått mig inspirerad! Så nu ska jag bli grym på det här!

Jag och tredjekusinen Anna var ute en sväng. Först var vi hemma hos andra tredje kusinen Jímmy och även några av hans vänner. Gick sedan till O'learys och plockade upp en kille vid namn Jonas. Jonas blev störtkär i Anna och hänkade då på oss till Rex. Skojsigt skojsigt. Jag å Anna insåg att vi har precis samma smak när det gäller grabbs och blev båda förälskade i den fina bartendern. Dit kommer vi garanterat gå fler gånger! Jimmy däremot tappade vi på vägen, han hittade något annat spännande, ja något mer än sina släktingar Jonazon!



Jaha vad har hänt sen då? Jo ganska så mycket! Jag har fått ett jobb på Stora Hotellet här i Umeå! Börjar nästa vecka med lite upplärning! Känns himla bra alltså!

Förra veckan skedde ett mirakel; Lina har börjat träna! Jag har aldrig varit en träningsmänniska men det verkar faktiskt ändra sig. Jag har nästan lite abstinens när jag inte tränar så nu för första gången i mitt liv ska jag bli fit! Dock måste jag berätta att jag var på DanceAerobic, Haha, detta var det mest komiska jag sett i mitt liv... ja alltså mig själv! Där står jag på golvet med en 60 andra och jag lovar varenda kotte utom jag kunde stegen. Jag lovar det var Fame, upp med benen i vädret och hoppa och göra piruetter. Det träningspasset kommer jag inte sätta min fot på igen! I alla fall inte på ett bra tag, ska nog ta å lära mig grunderna i aerobicen först sen så.....

I lördags var jag ute med Anna och Anders, mycket trevligt! Vi var på ett ställe som hette News! Sen sov jag hemma hos dom och överlevde sängen, Jo så här är det, Anna berättade att den tydligen rasat ihop en gång... men som sagt jag klarade mig fin fint!

Nu ska jag snart iväg till spanska-lektionen och imorgon beger jag ännu mer norrut nämligen KIRUNA!


RSS 2.0